Vlaggen steken overal bovenuit. Het perfecte medium om uw naam opvallend over te brengen.

Een populaire methode om uw boodschap uit te dragen op evenementen

Voor beurzen en promostands.
Een klassevolle binnenhuis reclamemaker bij uitstek.
Vlaggen :


De wind banner of beach flag is een eenvoudige en universele oplossing voor POS reclame. Opvallen bij een congres of op een event, de Digitex wind banner mag binnen als buiten geplaatst worden. Een hoge kwalitatieve afwerking voor maximale levensduur. De mast is opvouwbaar en wordt geleverd in een handige draagtas. Te verkrijgen in 3, 4 of 5 meter.
Wind banner

Horizontale vlag

De klassieke horizontale vlag heeft zijn nut al jaren bewezen. Stijlvol uw product en onderneming adverteren. Een uithangbord voor uw bedrijfspand. Digitex bedrukt vlaggen met uw logo en foto’s. De vlaggen worden dubbel gestikt met verstivigde hoeken. Onze vlaggen worden standaard afgewerkt met wit lint aan de mastkant en D-haken voor bevestiging aan de mastkoord.

Verticale vlag:

De reclame uitdrager bij uitstek, óók leesbaar bij geen wind! Deze langwerpige vlag kan afgewerkt worden met en zonder open zoom. Wanneer uw vlaggenmast is uitgevoerd met een draaitop met banieruithouder raden wij u aan om een banier met open zoom te nemen. Deze wordt over de uithouder heen geschoven, hierdoor is uw vlag altijd leesbaar (ook bij geen wind).

Reclamedoeken :

Reclamedoeken:

Een maximale visualisatie van uw logo en foto’s op evenementen en reclame langs de weg. Spandoeken zijn ideaal voor publiciteit voor binnen als voor buiten. Een creatieve meerwaarde aan een lage prijs. Als standaard afwerking voorzien we zeilogen voor een eenvoudige en snelle bevstiging.
Stok spandoek:

Een eenvoudige bevestiging van uw reclamedoek op evenementen. De stokken aan beide zijden houden het reclamedoek mooi strak. Aan de 4 kanten zijn rekkers met haken voorzien. voor snelle en
eenvoudige bevestiging.
reclamedoek 80 x 200 cm
Textiel versus Venyl (PVC) reclamedoeken:
Textiel
Venyl
Milieuvriendelijk en UV bestendig -
Wasbaar -
Eenvoudig te transporteren en op te bergen -
Voor binnen en buiten gebruik -
Brandwerend volgens beursnormen B1/M1 -
Up scale communicatie medium -

- UV bestendig
- Water afstotend
- Enkel buiten gebruik
- lange levensduur bij het permanent buiten gebruik


Fast Displays :

What to say and how to say it, we have the solution:

Publiciteit op textiel heeft recent zijn intrede gedaan als communicatiemedium. Door de kwalitatieve uitstraling en de duurzaamheid ervan geeft dit medium een 'up-scale' imago aan uw producten of onderneming. De toepassingen ervan zijn ontelbaar. Zowel in kleinere formaten, mega outdoor banieren als kant-en-klare standen zijn mogelijk.


Handig, eenvoudig en stijlvol

gepatenteerde "Snap-lock" systeem kan de Displays hergebruiken.U hoeft enkel een nieuwe banier te laten drukken met uw nieuw produkt of nieuwe layout,
en klaar is uw nieuwe beurs- of promotiestand.
Met het eenvoudige 'Clip-on' systeem kan
u een stand of banier in alle eenvoud
opstellen en opbergen. Alles klikt
in elkaar. Bovendien kan u door het